لیست اخبار صفحه :794
سالگرد عروج ملكوتي روح خدا تسليت باد
روابط عمومی مرکز :

سالگرد عروج ملكوتي روح خدا تسليت باد

بیست و نهمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام (ره) و قیام خونین 15 خرداد بر ملت شریف ایران و تمامی عاشقان و رهروان ولایت تسلیت و تعزیت باد.

آغاز مرحله اول جونده کشی در شهرستان داورزن
همزمان با شروع ایام فعالیت جوندگان صورت گرفت؛

آغاز مرحله اول جونده کشی در شهرستان داورزن

با همکاری واحد مدیریت بیماریها و بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان داورزن و در راستای کنترل بیماری سالک در منطقه جنوبی شهرستان داورزن، اولین مرحله عملیات جونده کشی در مناطق آلوده به سالک در شهرستان(روستای چشام، باقرآباد،چوبین و خسروآباد) انجام شد.

شیر سالم بنوش؛ با کرونا بجنگ

شیر سالم بنوش؛ با کرونا بجنگ

قریب به بیست سال است که اول ماه ژوئن میلادی مصادف با 12 خرداد به پیشنهاد سازمان جهانی خاروبار (FAO) و با اعلام سازمان ملل متحد به عنوان روز جهانی شیر جشن گرفته می شود.

مردم نگران تامین داروهایشان نباشند
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو:

مردم نگران تامین داروهایشان نباشند

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به برنامه ‌ریزی و پیش‌بینی‌ های صورت گرفته به‌ منظور تامین داروی مورد نیاز بیماران، گفت: پزشکان و بیماران نگرانی در مورد تامین دارو نداشته باشند.

ديدار رئيس و كاركنان جمعيت هلال احمر با رئیس وپرسنل شبکه بهداشت خوشاب(به روایت تصویر)

ديدار رئيس و كاركنان جمعيت هلال احمر با رئیس وپرسنل شبکه بهداشت خوشاب(به روایت تصویر)

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خوشاب: رئیس و کارکنان جمعیت هلال احمر شهرستان خوشاب باحضور در شبکه بهداشت ودرمان خوشاب با دکتر مرضیه احمدی رئیس شبکه بهداشت و درمان خوشاب و پرسنل شبکه دیدار و از زحمات این مجموعه قدردانی کردند